Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst.

Translucent er et konsulent- og udviklingshus med høje ambitioner om kreativitet, kvalitet, stabilitet og imødekommenhed i vores arbejde.
Vi hjælper dig, dine kolleger og din organisation med at designe, forandre og værktøjsunderstøtte processer og samarbejder om højteknologiske udviklingsaktiviteter, som er smidige, udogmatiske og effektive.

Improvento A/S udvikler effektive løsninger med fokus på kvalitetsstyring, kompetencestyring og er eksperter i migrering fra Lotus Notes til Office 365. Improventos løsninger er cloudbaserede, og leveres som services på både web-klienter og mobile app’s.
Deres kvalitetssyringssystem er udviklet i tæt samarbejde med kvalificeret sundhedspersonale, og samler dokumenter, processer, procedurer, checklister og formularer ét sted. Alle data er samtidig lettilgængelige via vores app.

ProSonas Film A/S producerer primært online video og er til stede i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Vejle (men filmer i HELE landet)
De arbejder på at blive DKs stærkeste brand inden for videoproduktion og i særdeleshed i genrene reklamefilm, filmning af konferencer, livestreaming, optagelse af interviews og instruktionsvideo.

It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem

Syddansk Universitet,

Aalborg Universitet og

Aarhus Universitet.

De tre universiteter udbyder mange forskellige it-uddannelser og uddanner tilsammen halvdelen af alle it-kandidater i Danmark. Samarbejdets mål er at sikre en stadig udvikling af it-uddannelserne, så de er på forkant med it-udviklingen, og samtidig sikre en fortsat stigning i antallet af it-kandidater.

YDERLIGERE INFO OG BOOKNING AF STAND:
http://bit.ly/2qQp02W  eller send en mail til
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
annemette@itforum.dk